Bio

OVER MIJ

Het maken van muziek en schrijven van liedjes is mijn tijdverdrijf, mijn uitlaatklep en een bron van voldoening. Ik maak liedjes die ik zelf mooi vind. Soms betekenisvol, soms gewoon mooi om te horen. Door het opnemen en vertolken geef ik mijn liedjes vervolgens de kans om andere mensen te ontmoeten.

 

Ik bespeel diverse instrumenten goed genoeg om mijn liedjes op te kunnen nemen en met de gitaar te vertolken. Behalve een jaartje orgelles ben ik autodidact. Tegenwoordig gebruik ik vooral de computer (FL Studio) en de iPad (Korg Gadget) om mijn liedjes op te nemen.

 

In 2016 heb ik meegedaan met een online challenge om een solo album te maken in één maand vanaf nul. Dat is me gelukt en was direct mijn debuutalbum: Because I Can. Dit album kun je ook vinden op iTunes en Spotify als je zoekt op mijn naam. Het is Engelstalig.

 

Ik heb altijd vooral Engelstalig gewerkt, maar sinds ik begin 2018 het pad van Singer/Songwriter op ben gegaan, heb ik gekozen voor een focus op Nederlandstalig. Het is uitdagender en directer om in het Nederlands te schrijven. De teksten komen, als ze lukken, ook meer 'binnen' bij de luisteraar. Dat is de reactie die ik vaak krijg.

 

Ik ben af en aan bezig met een Nederlandstalig album, waarvoor ik al een aantal liedjes klaar heb, die ik ook live vertolk. Maar ik schrijf tussendoor ook veel musigrammen. Dat zijn korte liedjes, soms uit gebeurtenissen of observaties, soms uit mijn grote duim. Ik schrijf ze om te oefenen, maar eigenlijk zijn het ook gewoon complete liedjes, alleen dus niet volgens de formule van de radio.

 

Net zoals deze website ben ik volop in ontwikkeling. Je kunt mijn ontwikkeling bijhouden via mijn Facebook pagina.

Copyright @ All Rights Reserved